Välikautta ja toppaa

Joka kevät, syksy ja talvi kunnon bloggaajan tavoin esittelen Limpun ulkovaatetusta. Meiltä löytyy siis Kappahlin, H&M:än ja Citymarketista välikausitakit. Kevyttoppatakki on Muumi-merkkinen ja paksumpi sininen, karvahupullinen toppatakki on Kappahlista. Uskon, että pärjätään tällä kokoonpanolla tämä syksy ja talvi. Kenkinä meillä on nyt syksyksi juuri ostetut vikingin lenkkarit, joista Limppu tykkää kovasti.

Talveksi meillä on kuitenkin hankkimatta vielä tuubikaulahuivi, paksummat toppahousut (kevyttoppahousut löytyy kyllä) ja parit talvikengät. Ajattelin ostaa ihan perus kuomat ja ehkä vuorelliset kumpparit loskakeleille ja jotkin kengät liukkaille suojakeleille.

Toppahaalarina Limpulla on Lassietecin ihana toppis harvahupulla

Minun must have talveksi- listalta löytyy uusi toppatakki, koska viime talven takista meni vetoketju rikki. Selailin pitkän tovin nettikauppoja ja tuskastuin jo, että eikö mistään löydy mun kukkarolle sopivaa lämminä topattua parkatakkia, kunnes muistin Cubuksen! Miten olinkaan edes unohtanut sen? Cubuksessa on mun mielestä niin ihania parkatakkeja, enkä osaa päättää ottaisinko tänä talvena valkoisen takin vai tyydynkö perus mustaan. En tosin osaa sanoa kuinka pitkään takki menee kiinni, kun maha kasvaa. 
 Kenkiin haluan tänä talvena panostaa kunnolla. Vuorelliset kumpparit vesisateille ja loskakeleille, ja kunnon talvinilkkurit pakkasille. Tämä on taas yksi näitä aikuisuuden rajapyykkejä, kun vihdoin ja viimein alkaa arvostaa lämpimiä talvivaatteita, eikä huvita enää juosta koko talvea tennareissa (tai vanseissa) varpaat umpijäässä ja märkinä. Tänä talvena en aijo palella, se on varma! Oli mulla kyllä viime ja edellistalvena kunnon talvikengät, mutta ne on jo ihan puhki kulutettu, että on aika ostaa uudet, joita en aijo tällä kertaa pilata loskakeleillä.
 Pipona mulla on ollut stockerin pinkki tupsupipo, mutta täksi talveksi tahdon jonkun neutraalimman värisen, joka sopii muihin talvivaatteisiin. Ja mun musta tuubihuivi kaipaa rinnalleen vaaleaa tuubihuivia, ja ehkä myös perinteisempää kaulahuivia.Pipo / Huivi / Huivi / Takki / Kumpparit / Talvikengät

Löytyykö teidän hakintalistalta samoja juttuja?
2 kommenttia on "Välikautta ja toppaa"
 1. Ihania takkeja Liamilla ♡ mäkin päätin tänä talvena vihdoin ostaa uuden takin itselleni monen vuoden tauon jälkeen. Löysinkin Ellokselta aivan ihanan Ahkkan takin! Toivottavasti se nyt sitten on niin lämmin mitä lupailee :) talvikengistä muuten. Ostin pari vuotta sitten karvavuoriset Adidaksen tennarit ja on aivan superihanat ja lämpimät! Eli ei tarvitse kärvistellä talvea ilman tennareita ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :)
   oi, täytyy vähän silmäillä kauppoja jos löytäisin karvavuorelliset tennarit :)

   Poista

Custom Post Signature

Custom Post Signature