Kreetan ostokset

Mulla ei ollut mitenkään kovin isoa budjettia matkalle, ja ostinkin vain sellaisa juttuja joita tiedän ihan ehdottomasti käyttäväni. Sain kommenttia jo matkapäiväkirjaan, että ''mitä feikkivuittonia oot menny ostamaan'', ja haluan tehdä nyt kantani selväksi, ettei miljoonaa samanlaista kommenttia tule jatkossa: Eli minä en ikinä maksaisi laukusta tai lompakosta satasta enempää, en tuomitse ketään joka näin tekee, jokainen käyttää rahansa niinkuin parhaakseen näkee. Tykkään kyllä vuittonin kuoseista ja burberryn ruutukuosista, siksi halusin ostaa kaksi lompakkoa ja meikkipussin feikkeinä.

Ostin kahdet Converset, toiset itselleni ja toiset Nicelle tuliaisiksi. En osaa sanoa onko nämä aidot vai ei, ostaessa näissä oli kaikki mitä aidoissakin on. Hintaa näillä oli alennuksen jälkeen 16€/kpl. Ostin myös samasta liikkeestä mekon, jonka aluksi jätin kauppaan, mutta muistin, että liikkeessä kaikki tuotteet olivat puoleenhintaan, joten kun torstaina mentiin uudestaan Plataniakseen, kävin sen hakemassa itselleni 11 euron hintaan.

Laukku oli myös sellainen jonka jätin ensin pikkukauppaan, kun en ollut ihan varma haluanko sen, mutta nähtyäni unta laukusta oli mun pakko etsiä pikkuliike ja käydä ostamassa laukku itselleni.
Ostin Limpulle kaksi paitaa, hatun, aurinkolasit ja kaksi pikkuautoa. Olisin ostanut useammankin paidan, mutta kymmenen euron hinta oli mun mielestä sen verran suolainen, että päädyin ostamaan vain kaksi. Ja siis eihän kymmenen euron paita ole edes kallis esim. Pompin paitana, mutta näissä ulkomailta ostetuista en menisi takuuseen niiden laadusta, niin siihen nähden kymmenen euroa on paljon.

Ostin myös suklaita ja karkkia, jotka ollaan kaikki jo vedetty napaan Nicen kanssa.

Tykkäättekö te shoppailla ulkomailla rantapuljuissa ja pikkuliikkeissä, vai suuntaatteko keskustaan ja näihin isompiin liikkeisiin?
4 kommenttia on "Kreetan ostokset"
 1. Hyviä löytöjä oot tehnyt. Mä tykkään aina ettiä ne pikkupuljut ja vertailla hintoja. Välillä on tullut tehtyä tosi hyviä löytöjä ja hintaerot vaihtelevat todella paljon monissa paikoissa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Mäki tykkään vertailla hintoja ja yleensä en heti ostakkaan vaan kierrän ensin kaikki ja katon mistä saa halvimmalla :D

   Poista

Custom Post Signature

Custom Post Signature