AUTUMN 2014


Ihana syksy ja kunnon syysilmat on täällä, jam un kuvausinspis on palaamassa pieneltä tauoltaan. Vielä kun jaksais lähteä ottamaan asukuvia, löysin nimittäin kivan paikan tästä ihan meidän lähistöltä ja kutkuttais nähdä minkälaisia kuvia sais otettua siellä, (Janina vink vink ;) kunhan tämä sää vaan paranis.
Mitä te teette sateisina päivinä? 
Meettekö ulos hyppimään lätäköihin vai keksittekö jotain kivaa puuhaa sisällä?

Haluaisin kiitää vielä kaikkia lämpimästä vastaanotosta blogin uutta nimeä kohtaan, ootte vaan niin parhaita! pus!

10 kommenttia on "AUTUMN 2014"
 1. Musta tuntuu et me skipattiin syksy kokonaan koska tiistaina ja keskiviikkona mä skrapasin ikkunoita aamulla ja vedin toppatakin päälle :D No ehkä se talvi ei nyt ihan vielä tuukkaan. Mä tykkään syksystä ja pimeydestä mut sateesta en!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No mut nythän on ollu ihania syksyisiä säitä (mitä nyt vähän satanu vettä, mut ei onneks koko päivää) :) mä uskon että me saadaan vielä nauttia syksystä pitkään <3

   Poista
 2. Mul ei kai vkl mitää ;) ja huomen pääsen aikasin. Jos ois vaik hyvii säitä :)

  VastaaPoista
 3. Ihanan syksyisiä kuvia ja voi että noi teidän koirat on suloisia! Mitä luulet, ottaako, teidän koirat uuden tulokkaan(vauvan) hyvin vastaan ? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :)
   Kyllä mä uskon että meidän koirat ottaa uudet tulokkaan hyvin vastaan, eivät varmaan edes huomaa koko tyyppiä :) Limpun kanssa meidän Emmin ja mun äitin Vertin kanssa oli totutteleimista, mutta ihan parissa päivässä koirat oli jo tottuneet Limpun itkuun ja ääniin. Joillekin koirille nousee vauban äänistä saalistusvietti tai äidillinen emo vietti (tai sit käy niinku meidän makelle joka ei ollut moksiskaan Limpusta) jonka kanssa täytyy osata sitten oikealla tavalla totuttaa koirat vauvaan :)

   Poista

Custom Post Signature

Custom Post Signature