Taaperon turvareppu


Tilasin pari viikkoa sitten meidän 2,5v taaperolle turvarepun lähinnä tulevaa Kreetan reissua varten, mutta myös muita reissuja ja tapahtumia silmällä pitäen. Repun löysin vauvapop-verkkokaupasta ja suosittelen tällaista reppua kaikille, joilla on vähänkään vilkas taapero. Reppu on ihanan pehmeä, eikä varmastikaan tunnu ikävälle kantaa edes pidempiä aikoja, ja jos väsy yllättää, käy se hyvin tyynystä.

Löytyykö teiltä turvareppua lapselle?
6 kommenttia on "Taaperon turvareppu"
 1. Mäkin ostin tytölle turvarepun keväällä juurikin silloista ulkomaanmatkaa silmällä pitäen. Tyttö oli sillon just 2,5v ja reppu oli kyllä matkan pelastus. Varsinkin lentokentillä odotellessa ei ois kyllä pärjänny ilman reppua! Tai no tietenkin ois, mut huomattavasti helpompaa ja huolettomampaa se odottelu ja väkijoukossa kulkeminen oli ku oli muksu kokoajan turvallisesti vieressä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Luit mun ajatukset! Juurikin noita asioita punnitsin mielessäni kun päätin turvarepun meille ostaa :)

   Poista
 2. Meillä tytöllä täsmälleen sama reppu,kuin teillä! :D tyttö on jo 3-vuotias, mut vieläkin ahkerassa käytössä lähes päivittäin :)
  Tilasin joskus kun tyttö oli 1,5-vuotias , hän ei sen ikäisestä saakka oo oikein tykännyt pitää kädestä vaan halunnut kävellä ja tutkia itse kaikkea . Huippu reppu!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo meilläkään ei tykätä pahemmin kävellä käsikädessä, niin parempi olla tuo reppu reissuissa mukana :)

   Poista
 3. Oon miettinyt reppua. Mutta toistaiseksi päätynyt siihen, että yritän opettaa kävelemään nätisti ilman, että tarvii valjaita. Toivon, että menis niin.. mutta ihan hyvin voi tulla repun ostoreissu eteen :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siis kysehän ei missään nimessä ole siitä etteikö me oltais opetettu kävelemään nätisti, joillakin lapsilla vaan on vähän enemmän energiaa ja vauhtia että parempi on ennaltaehkäistä vaaratilanteita, kun katua. Turvareppua me käytetään pääsääntöisesti matkoilla, ja paikoissa joissa on vaarana että käsi irtoaa pienestä kädestä, eikä yöi kahtatuntia voi kantaa sylissä väsynyttä taaperoa. Kun me lähdetään lentokentälle, meidän lennon kanssa lähtee samaan aikaan 11 konetta, siitä voi laskea kuinka ruuhkainen kenttä silloin on ja rattaat täytyy laittaa ruumaa, näin ollen oltaisiin kaksi tuntia kansainvälisellä alueella ilman mitään muutakuin käsi mistä pitää kiinni tai syli. En halunnut ottaa riskiä että jotain sattuu ja pieni lapsi häviää lentokentän vilinään. Suosittelen juuri tämän takia turvareppua kaikille joilla on vähän vilkas lapsi joka ei tykkää olla pitkiä aikoja paikoillaan. Ja esim. ensi lapsimessuille tämä meille suuri helpotus :)

   Poista

Custom Post Signature

Custom Post Signature