Crete, Maleme Day 3

Kolmannen päivän aamu alkoi taas Limpun leveällä hymyllä mun vieressä. Ihana nähdä miten toinen on nauttinut lomailusta kun herääkin niin onnellisen näköisenä :)

Lähdettiin kahdeksan maissa aamupalalle ja taas Limppu jaksoi hyvin syödä muronsa ja leipää. Aamiaisen jälkeen mentiin huoneeseen rasvaamaan itsemme ja suunnattiin altaille.
Vietettiin koko päivä, aamu yhdeksästä iltapäivä neljään asti uimassa, käytiin vaan pikaisesti syömässä terassilla lounas uikkarit päällä. Makoilin taas uimapatjalla altaassa monta tuntia ja Limppu nukkui päiväunetkin altaan reunalla varjossa. Altaassa makaaminen kuitenkin kostautui mulle, koska nyt oon ihan palanut ja mulla on jaloissa niin järkyttävän näköiset rajat! Toivottavati tämä olis huomenna muuttunut jo enemmän rusketukseksi.

Viiden aikaan lähdettiin suihkun kautta päivälliselle tähän hotellin omaan ravintolaan, jossa ollaan tähän mennessä syöty kaikki ateriat. Tilasin taas ihan liikaa ruokaa meille, mutta ehkä mä loppuviikkoa kohden osaan miettiä tarkemmin mitä otetaan ja kuinka paljon.
Päivällisen jälkeen lähdettiin käppäilemään ja kiertelemään kauppoja, koska mun piti löytää itselleni uudet aurinkolasit rikkinäisten tilalle. Löysinkin älyttömän kivat, normaalista pilottilasi-mallista poiketen ostin saman malliset mitä Limpullekin ostin päivää aiemmin.

Kun palattiin hotellille oli kello jo sen verran että alettiin laittaa Limppua nukkumaan ja istuskeltiin hetki parvekkeella ihmettelemässä miten ulkomailla kesäisinkin tulee yöllä pilkkopimeää mutta Suomessa ei, ja miten heinäsirkat hiljenee samantien kun pimeys laskeutuu, vaikka luulin ennen että heinäsirkat sirkuttaa pääsääntöisesti yöllä? Elämän suuria kysymyksiä!

Huomenna me lähdetään sinne Plataniakseen, vielä paikallisbussilla ja mua vähän jännittää miten Limppu jaksaa "shoppailupäivän" :)

<3; Laura

8 kommenttia on "Crete, Maleme Day 3"
 1. Plataniakseen shoppailemaan?? Menkää ihmeessä mielummin haniaan! Sieltä köytyy mango, bershka yms, plataniaksessa lähinnä niitä rantapuljuja...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä sattuu olemaan matkassa mukana 2,5v lapsi, joka täytyy ottaa huomioon tällä matkalla. Mun shoppailun tarkoitus nimenomaan oli kaikki pienet rantapuljut, niistä sen oikean lomatunnelman saa :)

   Poista
  2. Meillä oli matkalla mukana 13kk lapsi ja hyvin selvittiin. Kaikkihan tekee miten haluaa, ihmettelin vain miksi Plataniakseen, mutta jos haluaa rantapuljuihin niin tietty sinne! :) No hard feelings

   Poista
  3. Joo kaikkihan tekee lomallansa niinkuin haluaa, ja jos Liam olisi ollut 13kk ikäinen niin varmasti oltaisiin päästy Haniaankin, kun ei se silloin muuta tehnyt kuin rattaissa möllöttänyt :D Nyt oli vähän hankalaa kun limppu ei koko päivää jaksa rattaissa istua ja turvarepunkin kanssa sinkoili ympäriinsä :/ Jep, no hard feelings

   Poista
 2. Juu iteki suosittelen ehottomasti haniaa!:) Kolmesti sielä ollu, ja aina vois uuestaa mennä! Hyvä ruoka, kauniita paikkoja sekä kivoja kauppoja, ette kadu kyllä!:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mäkin olen ollut siellä kahdesti, että tiedän kyllä minkälaista haniassa on :) Pienen lapsen kanssa on helpompi matkustaa lähemms ja pienempään kaupunkiin :) Rakastuin Plataniakseen ihan täysillä ja seuraavan kerran kun Kreetalle tuun, niin tulen Plataniakseen :) Suosittelen!

   Poista
 3. Kannattaa mennä syömään muuallekkin kun vaan hotellin ravintolaan!:) Itse olin n. kuukausi sitten kans tossa samassa albatros hotellissa. Rannan lähellä olevat rantaravintolat ovat tosi hyviä :) suosittelen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Käytiin kaksi kertaa syömässä rannalla olevassa ravintolassa, eikä oikein ollut mun juttuni. Plataniaksessa sen sijaan oli ihan superhyvät ruuat :) Hotellin ravintolaan vaan oli niin helppo mennä suoraan altaalta että siksi siellä tuli käytyä useimmiten :)

   Poista

Custom Post Signature

Custom Post Signature