Mitä kuuluu kesälomalaisille?


Palasin kirjottelemaan nopeammin kuin olin ajatellut, mutta parempihan se näin on. Mun kesäloma alkoi siis viime viikon torstaina ja onkin lähtenyt ihan mahtavasti käyntiin, ollaan mm. makoiltu rannalla, käyty terassilla, puistoiltu ja ulkoiltu. Ihanat lämpimät säät helli meitä alkuviikosta ja ollaan oltu kaks kertaa rannalla. Mä rusketun tosi helposti, enkä ikinä pala, mutta maanantaina mun yläselkä alkoi vähän punottamaan. En tietenkään jaksa ikinä laittaa itselleni rasvaa, vaikka ihan ehdottomasti pitäisi. Annoin mun selän lepää pari päivää ja suunnattiin torstaina uudestaan rannalle. Sää oli tosi kolea ja pilvinen, missään vaiheessa ei tullut kuuma, enkä ajatellut, että siinäkin säässä pitäisi näin kesällä suojata iho, joten menin taas pienesti polttamaan yläselkääni ja naamaani. Nyt ärtynyt ja punertava ihoni on jo muuttunut kauniiksi rusketukseksi ja oonkin ruskeampi mitä aiempina kesinä koskaan.
 Tänään on luvattu 27 astetta lämmintä ja ollaan kohta menossa rannalle, Limppu odottelee jo kovasti ja on päässyt harjoittelemaan uimista ihan uimaopettajan kanssa :D Sitten kun lähdetään Kreetalle niin ostetaan Limpulle jonkilainen pelastusliivi tai sellainen kevyempi versio pelastusliiveistä. Uimakellukkeet on varmaan vähän liian isot vielä Limpulle, enkä oo ihan varma, että mikä niissä on se minimipaino raja.

Eilen meillä oli superkiva päivä, joka alkoi aamulenkillä kirjastolle ja kun tultiin kotiin siivottiin ja tein jauhelihakeittoa pitkästä aikaa ja iltapäivällä saatiin kylään Karoliinan ihana pieni Edi. Limppu oli niin innoissaan, että odotteli Ediä 45min ulko-ovella kengät jalassa. Pojilla oli ihan hirmu hauskaa yhdessä, vaikka välilllä tulikin kränää kun molemmat halusi aina saman lelun samaan aikaan :D Mutta niin söpöjä noi oli yhdessä, en kestä! <3

Mutta nyt lähden pakkailemaan meidän rantsukassia! Nauttikaa näistä säistä, pus <3
2 kommenttia on "Mitä kuuluu kesälomalaisille?"
 1. Voi vitsi ihastuin tähän sun blogiin! Jään ehdottomasti seurailemaan :)
  Käy tsekkaa jos munkin blogi miellyttäis sun silmiä ja jää seuraamaan :)

  http://www.six-feet-tall.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. voi kiitos paljon :)! täytyy käydä kurkkimassa sun blogia!

   Poista

Custom Post Signature

Custom Post Signature