Laura & Nicce 9vKäytiin äsken Nicen kanssa kattomassa Maleficent 3D. Leffa oli ihan huippu, suosittelen kaikille! Disney-piirettyjen kovana fanina tykkään kauheesti näistä leffojen muunnelluista ''aikuis-versioista''.

Meillä on Nicen kanssa huomenna vuosipäivä, alettiin seurustelemaan 18.6.2005, eli yhteisiä vuosia tulee täyteen 9. Aika menee ihan älytöntä vauhtia eteenpäin! Jos rehellisiä ollaan, en olis mitenkään voinut silloin yhdeksän vuotta sitten uskoa, että tässä me ollaan, edelleen yhdessä, maailman ihanimman pojan vanhempina (ja monen yhteisen lemmikin omistajina). Varhais teininä ajattelin, etten koskaan tule löytämään itselleni poikaystävää, mutta sainkin sen ja paljon enemmän, nimittäin sielunkumppanin. Kumppanin, jolle voi puhua ihan mistä vaan, ja käytännössä mä puhunkin ihan kaiken mitä mun mieleen juolahtaa. Kumppanin, jota ilman kävelykin tuntuu horjuvan. Kumppanin, joka kuuntelee kaikki ilot ja surut. Kumppanin joka rakastaa, antaa hellyyttä, naurattaa ja välillä itkettää. Mä sain niin paljon enemmän kuin mistä olisin ikinä edes voinut unelmoida. Mä olen niin kiitollinen näistä yhteisistä vuosista!

Tulin siks tänään jo kirjottelemaan, koska huomenna me lähdetään laivalle, enkä mitenkään kerkeä :/

Toivottelen kaikille mahtavat juhannukset, toivottavasti sää tosta paranee edes vähän ja saataisiin nauttia lumisateen sijasta auringon paisteesta! :)


12 kommenttia on "Laura & Nicce 9v"
 1. Herrajestas! Paljon onnea teille <3 Ihan hullua, en pysty vaan käsittämään että joku voi olla noi pitkää yhdessä! Ite kun en oo ikinä ees vuottakaan seurustellu .... :DD

  VastaaPoista
 2. Oo teillä jo pitkä taival takana, onnea valtavasti <3

  VastaaPoista
 3. Onnea teille todella paljon! Aika hassua mieti että ootte molemmat näin nuoria ja jo 9 vuotta takana! Huhuh ei voi enää muuta sanoa ku pitää toisista huolta ja olkaa seuravat vuodet enemmän onnellisia ja rakastuneita toisiin <3 mahtava esimmerki myös liamille, ku liian monet nuoret vanhemmat eroo :/

  VastaaPoista
 4. Oi siistiä, että löytyy toisiakin nuoria pareja, jotka on olleet kauan yhdessä. :) Meilläkin tulee 9v. elokuussa täyteen ja onhan se vähän outoo. :-D Mut onnea teille ja paljon onnellisia vuosia! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon :)♡ onhan se aika harvinaista että näin nuori pari on ollut niin pitkään jo yhdessä, mutta tässä sitä ollaan :)

   Poista

Custom Post Signature

Custom Post Signature