Parveke kesäkuntoon

Ikuinen murheenkryyni, The parveke. Siellä ei ikinä oikeastaan vietetä aikaa ja sinne heitetään kaikki romu, siksi aikaa, että jaksetaan viedä ne joko varastoon tai kaatopaikalle. Kas kummaa, meidän ''siksi aikaa'' venyy aina tuhottoman pitkiksi ajoiksi, ja huomataan kerta toisensa jälkeen, että meidän parveke on muuttumassa itse kaatopaikaksi.
 Nyt ensimmäistä kertaa elämässäni päätin satsata parvekkeeseen ja sen ilmeeseen. Kipaistiin Tigerissa ja Robinhoodissa ostamassa peltiastioita, siemeniä ja kukkasia. Heitettiin kaikki (on seillä vielä pari tuolia jotka joutaisivat roskikseen) roska ja rikki menneet tavarat pois ja puunattiin parveke lattiasta kattoon. Ostettiin myös meidän talouden ensimmäinen grilli, ja sitä onkin tullut ahkerasti käytettyä, vaikka säät eivät olekaan olleet mainioimmat grillaukseen.

Vielä on matkaa jäljellä siihen täydelliseen parvekkeeseen, mutta kaikki aikanaan ja pikkuhiljaa hyvä tulee. Minä tykkään, entäs te? :)

4 kommenttia on "Parveke kesäkuntoon"
 1. On se van nii et kasvit tekee tosi paljon! Meillä ei oo parveketta ni ei onneks tarvii vaivata päätä tommosella... :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin tekee! vieläku sais tonne jonku ison lattiakasvin! :D hahah no joo totta, ei tarvi vaivaa päätä sellasilla asioilla mut toisaalta mä en enää vois elää ilman parveketta tai terassia, kun kaikissa asunnoissam issä oon asunu on ollut :)

   Poista
 2. Haha me ostettiin sama grilli, yllättävän hyvä hintaansa nähden! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on hyvä! Mut siihen olis voinu saada jonku suojakuvun :D

   Poista

Custom Post Signature

Custom Post Signature