Dare to be different


Eilen päätin että nyt saa riittää pidennykset taas vähäksi aikaa. Joka toisella tyttösellä on pitkät hiukset, ja kaikki näyttää samalta. Kyllästyin totaalisesti pidennyksiin ja pidempiin hiuksiin, nyt on aika taas olla lyhythiuksinen.Polkka on nykyään kuuminta hottia, käveinen ja raikas. Vielä mulla on teipinjämiä hiukset täynnä, yritetään ottaa ne ja kaikki takkupallot tänään pois, että pääsisin pitkästä aikaa värjäämään hiukset.

Mun tukkaidoleita on mm. Ashley Benson ja Kylie Jenner, ja niiden kautta kasvoi ihan kamala polkkatukkakuume! Kannatan kaikkia kokeilemaan jotain uutta, olkaa rohkeasti erilaisia!

Mitäs tykkäätte? :)
18 kommenttia on "Dare to be different"
 1. Miusta ton pituset hiukset on ihanat ja sopii siulle tosi hyvin! Itsekkin jos vain uskaltaisin leikkaisin tohon mittaan omat hiukset, mutta juuri kun olen saanut kasvatettua pitemmät hiukset, niin ei ihan raaskisi leikellä. Itsekkään kun en pidennyksistä sen enempää välitä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Uskalla vaan, tulee niin uudistunut fiilis kub tekee jonkun radikaalin muutoksen itsessään :)

   Poista
 2. Ihanat, sopii tosi hyvin! Mä pätkäsin kans viime viikol lyhkäseks mut en oo ainakaan toistaseks viel oppinu yhtään laittaa näitä :D latvat oli kuitenkin niin huonos kunnossa et oli pakko leikata.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Mulla taas tuli aina luonnostaan näiden laittaminen kun mulla on ollut useemmin lyhyet kuin pitkät hiukset :)

   Poista
 3. On kyllä tosi hienot!:) mäkin päätän joka kerta kampaajalle mennessä, että nyt kyllä leikkaan polkan. Mutta joka kertaa jänistän ja sanonkin, että kuivat latvat vaan pois :D ehkä ens kerralla...

  VastaaPoista
 4. Oiii, ihana tukka! Sopii sun kasvonpiirteisiin ihan uskomattoman hyvin <3 ja sulla on muutenkin tuollainen asennetyyli, rikottu polkka sopii esim. just tuohon alemman kuvan nahkatakkiin kuin nenä päähän... VAU!

  VastaaPoista
 5. IIIHANAT! Hyvä keino teippiin on baby oil :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! hahaha joo, kaadoin puol pulloa baby oilia päähän ja kammalla revin ne teipit päästä pois. Pesin mun hiuksia viikon ajan kolmesti päivässä että sain se öljyn pois sieltä :DD hhaa

   Poista
 6. Sulle sopii hurrrjan hyvin lyhyempi malli! Oot kaunis! :)

  VastaaPoista
 7. hehee sulle ois haaste! ::) http://missmutsi.blogspot.fi/2014/05/lempihaaste.html

  VastaaPoista
 8. Voi vitsi miten kivat hiukset! Noi sopii sulle älyttömän hyvin. :-)

  VastaaPoista

Custom Post Signature

Custom Post Signature