Lapsimessut 2014

Perjantaina me suunnattiin Limpun ja mun parhaan kaverin (ja Limpun kummin) Niksun kanssa lapsimessuille. Meillä oli tosi kivaa ja Limppu oli ihan täpinoissään ''Piipaa'' autoista. Olin puhunu sille jo päivää aiemmin, että mennään kattomaan piipaa autoja ja kun me vihdoin messuille päästiin, ei Limppu olis tahtonu mitään muuta tehdä kun kiipeillä paloautossa.

Mehän oltiin viime vuonna myös lapsimessuilla, ja Limppu oli silloin tietysti vuoden nuorempi mitä nyt, ja huomas kuinka Limppu on kasvanu; viime vuonna kierreltiin rauhassa ympäri messuja, Limppu istu rattaissa kiltisti ja tänä vuonna Limppu juoksi tuhatta ja sataa jokaiseen eri suuntaan, ei halunnut pitää kädestä kiinni, saati olla sylissä tai rattaissa. Meillä oli Niksun kanssa ihan totisesti hommaa siinä ettei Limppu olis kadonnut sinne ihmisvilinään. Onneks mä sain Niksun meidän mukaan, muuten olisin ollut aika pulassa rattaiden ja Limpun kanssa ja millähän kädellä olisin kuvannut? :) Toivottavasti ens vuonna olis vähän rauhallisempi meno.

Olin kuitenkin ihan älyttömän ylpee Limpusta, joka uskalsi käydä halaamassa kaikkia maskotteja ja oli muutenkin tosi positiivisin mielin siellä. Takasintulo matkalla Limppu nukahti autoon rankan ja toiminnantäyteisen päivän päätteeksi <3


<3: Laura
8 kommenttia on "Lapsimessut 2014"
  1. Miten sun pojan nimi lausutaan :o terveisin uusi lukija :D

    VastaaPoista
  2. Meijän Sisuli on tossa tipu kuvassa ♥ ;D

    VastaaPoista
  3. Täällä kans innostuttiin eniten palo- ja poliisiautoista! Oli kyllä pojassa välillä pitelemistä. :)

    VastaaPoista

Custom Post Signature

Custom Post  Signature