#OOTD

Neule H&M
Toppi Holly&White by Lindex
Housut H&M
Kengät H&M

Oikeesti Outfit of yesterday, mutta väliäkös tuolla.
 Mua harmittaa niin älyttömän paljon, että tänne tuli takatalvi! Keväällä muhun iskee sellanen inspiraatio-piikki, kaikki tuntuu ihanalta, uskallan koekeilla erilaisia vaatteita ja tyylejä rohkeammin, oon avoimempi kaiken suhteen, teen suunnitelmia tulevan kevään ja kesän varalle. Tuntuu niin tyhmältä piilotella kivoja asuja ja ideoita toppatakin alla, ja paleltua ulkona, ellei halua tunkea päälleen maailman rumimpia toppahousuja. Onneks kuitenkaan lumentulo ei hidastanu päivien valoistumista! Se vielä tästä puuttuiskin, että päivät olis aivan pimeitä.

Tällähetkellä mulla on kaapissa odottelemassa yks superkiva harmaa bikertakki, enkä malttais odottaa että pääsen yhdistelemään sitä erilaisiin asuihin! Tykkään yhdistellä sellaista sailor-henkistä tyyliä, rokimpaan. En oikeen osaa selittää, onko se sailor-tyyli, tarkoitan lähinnä navyn, viininpunaisen ja valkoisen yhdistämistä mustaan, ruskeita yksityiskohtia vaatteissa ja punottuja, köyden näköisiä vöitä.

Yleensä joka kevät muhun iskee kauhee hinku vaalentaa hiuksia, mutta nyt se himo ei oo iskeny läheskään niin lujaa miten ennen. Toki paksut vaaleat raidat houkuttais, mutta en haluis yhtään rasittaa mun hiuksia tai pidennyksiä turhalla värjäämisellä. Saa nähä saanko pidettyä tän himon kurissa.

Tälle keväälle/alkukesälle on suunnitteilla risteily meidän ihanan mammaporukan kanssa! En millään malttais odottaa ja maha täynnä perhosia kun jännittää niin paljon kiva matka!
Ja toinen ''tapahtuma'' mitä oon suunnitellu on vappu. Nicellähän on silloin synttärit, ja ajattelin, (Nicelle on kuulemma ihan sama miten hänen synttäreitään vietetään) että vappuaattona eli 30.4 juhlittaisiin synttäreitä ja vappua kavereiden kanssa, ja seuraavana päivänä eli Nicen virallisena synttäripäivänä menään terassille syömään koko perheen voimin :)
Toivottavasti toi lumentulo loppuis nyt ja päästäis taas nauttimaan lämpimistä keleistä ja kevät vois virallisesti alkaa!
Ihanaa keskiviikkoa kaikille!

<3: Laura
4 kommenttia on "#OOTD"
 1. Ihania kuvia <3 (kommentoin varmaa aina tällee samallalailla mut ne on!! :DDD)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ♥ se on vaan ihanaa ku joku jaksaa kommentoida :)

   Poista
 2. Sairaan hyvännäköset kengät! Ja asu muutenkin, meikäläiseen iskee just myös noi mitä tuola luettelit!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) meil on selkeesti samallainen maku :)

   Poista

Custom Post Signature

Custom Post Signature